https://forumupload.ru/uploads/001a/b6/30/36/704586.jpg

Послуги адвоката / Юридична консультація !

Я, Даниленко Віталій Валерійович, є адвокатом, членом Національної асоціації адвокатів України. Маючи багату практику, пропоную довірителям кваліфіковані юридичні послуги. Основними напрямками моєї діяльності є надання послуг адвокатів у кримінальних справах, у цивільних справах та у адміністративних справах. Кожна цивільна чи кримінальна справа, за якою я представляю інтереси в суді або здійснюю захист, має свої особливості та індивідуальний підхід з мого боку. Ви завжди можете зв'язатися зі мною по телефону та викласти свою ситуацію.

Основна мета моєї роботи – професійна та висококваліфікована юридична допомога. Готовий негайно захистити Ваші інтереси у складній ситуації, у суді, у силових структурах та прокуратурі. Окрім цього, проводжу усні та письмові консультації юриста з різних категорій справ, складу клопотання, скаргу, позовну заяву, претензію, договір оренди, захищу права та інтереси підозрюваного, обвинуваченого, підсудного. Також оперативно складу адвокатський запит, відстою інтереси потерпілого тощо. Я не просто даю поради - я перетворюю їх на конкретні результати.

За моїми плечима багаторічний досвід судової роботи, безліч судових засідань та понад 80% виграних справ.
Відповідно до закону, кожному своєму клієнту я гарантую збереження адвокатської таємниці. Я здійснюю вирішення Вашого питання повним пакетом - я не перекладаю на своїх клієнтів виконання «незначних» завдань, наприклад, збір необхідних для звернення до суду документів, а працюю з питання повністю, від «а» до «я». Гарантую особисту участь у вирішенні Вашої проблеми – я не перекладаю роботу на помічників та стажистів, тому ризику наслідків некомпетентних дій немає.

І ще один важливий момент. Моя робота завжди є прозорою для моїх клієнтів, я ніколи не ховаюся за складними юридичними формулюваннями – Ви питаєте, я відповідаю. Мої клієнти завжди знають, на якому етапі знаходиться вирішення їх питання.

Також пропоную свої послуги як сімейний адвокат та бізнес-адвокат для юридичних осіб та організацій.
Готовий до супроводу на постійній основі, включаючи терміновий захист у непередбачених ситуаціях.

Уточнити потрібну інформацію можна за телефоном (096) 777-11-55

Телефонуйте, я завжди на зв'язку!

https://advokat-danilenko.kiev.ua/