Форум объявлений Украины

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум объявлений Украины » Реклама » #Чиставода #водаздоров'я

#Чиставода #водаздоров'я

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

#Чиставода #водаздоров'я

Побутовий фільтр для води!!! П'ятиступінчата тонка фільтрація.  Без підключення до електромережі.  Легкість встановлення і заміни відпрацьованих фільтрів-катріджів.  Фільтрує воду від різноманітних домішок, ржавчини, твердих частин, колоїдів, залишкового хлору, деяких бактерій, вірусів, макромолекулярних органічних речовин та інших домішок.  Фільтр підключається до «носику» стандартного крану на кухні. На корпусі фільтру є дисплей, який показує рівень забруднення кожного з 5ти картриджів.  Нові картріджі завжди доступні до замовлення окремо.  Для замовлення пишіть в особисті повідомлення або телефонуйте за номером: 0997816411(вайбер/телеграм)

0

2

We’ve russian pharmacy in usa made the shopping experience simple and user-friendly. Each product page includes detailed descriptions, up-to-date prices, expiration dates, usage instructions, and reviews from other buyers. You don’t need an account to place an order – just add your items to the cart, enter your address, and choose a delivery method. Payment can be made via credit card or digital wallets.

If you can't find what you're looking for, contact us via live chat, email, WhatsApp, phone, or social media – we’ll do our best to help you get the medicine you need from CIS countries, delivered to your door.

A reliable apteka store for all your needs is USAapteka.com. Convenient and trustworthy.

Отредактировано ShandorBrenner (2026-01-08 14:41:21)

0

Вы здесь » Форум объявлений Украины » Реклама » #Чиставода #водаздоров'я